Wandelen in april


 

De wandelingen zijn gratis. We verzamelen op de parkeerplaats van de desbetreffende horecagelegenheid (zie affiche hieronder). Het eventuele drankje bij de horecagelegenheid is voor eigen rekening.

 

De wandelingen worden georganiseerd ten tijde van zonsondergang. Dus je kunt de zon in het Paterswoldse Meer zien zakken!

 

Natuurlijk houden wij ons aan de geldende RIVM-regels. Indien de groep groter is dan 4 personen, wordt de groep opgesplitst. We houden ten allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar, ook als we staan te wachten. 

 

Indien je ook maar de lichtste twijfel hebt of je wel helemaal gezond bent, dan wordt je verzocht om niet mee te wandelen. Gezondheid voor iedereen gaat bij deze wandelingen voor alles. 

 

Het zijn relaxte wandelingen; de gemiddelde snelheid is ong. 4 km per uur. Ben je sneller, dan wacht je op de afgesproken plek, op 1,5 meter afstand. In het verleden heb ik groepen begeleid als Nordic Walking Instructeur en Sportief Wandelen Instructeur en ik was Regio Coördinator van de Nordic Walking Associatie INWA. 

 

In onderstaande aankondiging staat een foutje: er wordt vermeld dat de laatste wandeling op 22 april is, maar dat moet natuurlijk 29 april zijn¬†ūüėČ.