Ondernemerscoaching: Starters

 

Aan de slag!

Leuke ideeën, grote plannen. Maar waar begin je en wanneer? Hoe motiveer je jezelf voor de taken die minder leuk zijn, maar er wel bij horen? Hoe komt het eigenlijk dat je zaken of goede voornemens uitstelt?

 

Maak je bedrijf zichtbaar!

Heb jij onlangs een bedrijf opgezet, heb je visitekaartjes laten drukken, een website gemaakt en weet je niet hoe het nu verder moet? We beginnen deze training met het vaststellen van je doelen. Zijn ze realistisch en haalbaar? De volgende lessen krijg je praktische handreikingen op het gebied van Verkopen, Presenteren en Netwerken.

 

Maak je bedrijf succesvoller!

Je bedrijf staat! Je hebt er met veel plezier aan gewerkt en de eerste tijd ging het eigenlijk best goed. Maar het lijkt nu alsof het allemaal wat minder wordt. Belandt je bedrijf in een dip? Hoe kom je daar weer uit? Moet je stoppen met bepaalde activiteiten of moet je juist doorgaan?

 

Marketing en PR

Hoe schrijf je een persbericht? Wat zet je in een nieuwsbrief? Hoe maak je van je klant een 'fan' of een 'ambassadeur' van jouw product of dienst? En hoe zit het met je promotieplan?

 

Promotieplan voor de Sociale Media

Hoe zet je de sociale media slim in voor het promoten van je bedrijf? Hoe laat je zien dat jij een expert bent? Hoe zorg je ervoor dat klanten naar jou toe komen, zonder dat je koude acquisitie moet plegen?

 

Lef bij het ondernemen!

Lef.. Het ontbreekt ons er allemaal nog wel eens aan. Hoe kun je moed krijgen om taken die bij het ondernemen horen enthousiast uit te voeren?

 


Prijs

 

De prijs van de begeleiding bedraagt Euro 75,- per uur, excl. BTW, excl. eventuele reiskosten bij coaching/training op locatie. Een coaching en/of trainingstraject betreft meestal 4 a 6 uur, waarbij tussen de lessen door huiswerk gemaakt wordt.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.