Onderstaande Interessante Vragen Dagen zijn ook te organiseren op basis van outdoor: de totale dag wordt dan buiten georganiseerd. De catering wordt gedaan in de vorm van een picknick op een mooie plek en de spellen worden op een ludieke manier buiten gespeeld! Een Interessante Vragen Dag kan ook georganiseerd worden op Borkum, Terschelling, Vlieland en Ameland, en kan uitgevoerd worden op basis van maatwerk, zonder een hoge meerprijs. Er  zijn dermate veel interessante vragen op voorraad, dat een maatwerkspel snel gemaakt is! Voor de onderwerpen waarvan vragen beschikbaar zijn, zie www.interessantevragenspel.nl. Interessante Vragen Dag Schiermonnikoog

'Optimaal Functioneren en Samenwerken'

voor bedrijven, organisaties, verenigingen

 

Hoe goed werken jullie samen? Kennen jullie elkaar eigenlijk wel goed genoeg op het gebied van samenwerken? Tijdens de Samenwerkingsdag op Schiermonnikoog word je je bewust van de manier waarop jullie samenwerken.

 

Op deze dag spelen we het Samenwerkingsspel en het Optimaal Functioneren Spel. We fietsen/wandelen over het eiland, we lunchen, dineren en drinken koffie of thee.

 

Het programma is als volgt:

We vertrekken 's ochtends om 8.00 uur vanaf het Transferium Kardinge (of om 7.30 uur vanaf het Hoofdstation) in Groningen (carpoolen). Om 9.30 uur stappen we in Lauwersoog op de boot. Op Schiermonnikoog drinken we koffie of thee bij Hotel van der Werff. Vervolgens wandelen (of fietsen) we richting zee, waar we het Samenwerkingsspel en/of het Optimaal Functioneren Spel spelen. Na de lunch volgt een strandwandeling (of fietstocht) naar Strandpaviljoen De Marlijn waar we koffie/thee drinken. Vervolgens gaan we terug naar het dorp, waar we ons kunnen ontspannen op de manier waarop we dat willen. We sluiten de dag af met een diner en varen om 19.30 uur terug naar Lauwersoog. 

 

Datum: nader overeen te komen

 

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 personen

 

Plaats: we verzamelen om 8.00 uur bij Transferium Kardinge, Kardingerplein 1, 9725 AA Groningen, of om 9.15 uur bij de kaartverkoop van de veerboot in Lauwersoog. Mensen die met de trein naar Groningen komen, kunnen om 7.30 uur afgehaald worden bij het station.

 

Prijs: Euro 165,- per persoon, incl. BTW, inclusief overtocht, koffie/thee, lunch, diner en workshops. Indien je graag wilt fietsen in plaats van wandelen, dan betaal je Euro 5,00 extra.